Konkurs kulinarny "SMAKI ZNAD POPRADU" - wyniki
Treść
Wyniki konkursu:
KATEGORIA GOTOWE DANIA I DESERY:
1 miejsce - jagnięcina z rożna, Tadeusz Kluska
2 miejsce - placek pasterski z cebulą i boczkiem - Danuta Kulig Stowarzyszenie Młodów - Głębokie
3 miejsce - moskaliki z pastą z bryndzy - Zofia Cieślikowska
KATEGORIA PRODUKTY I PRZETWORY:
1 miejsca - deska serów, Agnieszka Jeżowska
2 miejsce - borowiki marynowane, Halina Gumulak
3 miejsce - korbacze, Renata Gumulakova
KATEGORIA NAPOJE W TYM NAPOJE ALKOHOLOWE:
1 miejsce - wino Rubus Cerasus 2018 Emila Ortyl
2 miejsce - nalewka "Babcyna Cetyna" Marcelina Kubiak
3 miejsce - nalewka "Bzinka z kumoskom" Małgorzata Polańska-Kubiak
NAGRODA JURY VIP - nalewka "Babcyna Cetyna"
GRAND PRIX KONKURSU - deska serów
Partnerem konkursu był Hotel Piwniczna SPA & Conference, któremu dziękujemy za udostępnienie miejsca, wsparcie organizacyjne podczas oceny konkursowej, ufundowanie oraz pozyskanie części nagród, organizację wręczenia nagród w czasie V Festiwalu Czarnej Owcy.